Кафене закусвалнята
2 posters
Страница 1 от 1
Кафене закусвалнята
"Кафе - закусвалнята" е нещо като малка стайчка, с камина и наредени около нея маси.Тя е много топла.Много от учителите и учениците идват тук рано сутрин след събуждане, вместо направо в Голямата Зала.Та нали тук(в Двете Кули) се намира спалнята...както и Кафенето.
Re: Кафене закусвалнята
Директора се разхождаше по площадката от вън и наблюдаваше как вали снега и се трупа.Беше празно.Наоколо нямаше никой.В училището все още нямаше ученици.Само 3 учителя.Когато влезна в главната зала на първия етаж, той се поогледа към стълбището.Другите професори бяха в една от двете кули.Те поправяха разни неща, слагаха картини, оформяха стаите, кафенетата и други.Младият директор реши да посети малкото кафене за закуска(Френски произход).Започна да се качва по стълбите нагоре и нагоре, докато не стигна до двете кули.На една врата пишеше “Закуски и кафе”,” Café-breakfas”.Професорът се усмихна и отвори вратата.Там седяха професор Вивиян и професор Урания.Те си говореха.Пиеха кафета.Мъжът се отправи към тях с усмивката си…
-Здравейте професори.Как сте? – заговори ги той.
-Здравейте професор Ламби… - започна Урания.
-Ъ…добре сме ние…вие как сте? – допълни я Виви
-Ами и аз съм добре…малко съм уморен… - започна Леонд. – Къде е професор Александър? – учуди се той.
-Вчера беше до късно и днес спи почти цял ден. – кривна глава Урания.
-Добре, добре – позасмя се директора. – Ако не възразявате…може ли да седна?
-Да, разбира се. – казаха в един глас професорите.
Те си поговориха, поръчаха си по някой сандвич и станаха.Върнаха се обратно към формирането на училището…
-Здравейте професори.Как сте? – заговори ги той.
-Здравейте професор Ламби… - започна Урания.
-Ъ…добре сме ние…вие как сте? – допълни я Виви
-Ами и аз съм добре…малко съм уморен… - започна Леонд. – Къде е професор Александър? – учуди се той.
-Вчера беше до късно и днес спи почти цял ден. – кривна глава Урания.
-Добре, добре – позасмя се директора. – Ако не възразявате…може ли да седна?
-Да, разбира се. – казаха в един глас професорите.
Те си поговориха, поръчаха си по някой сандвич и станаха.Върнаха се обратно към формирането на училището…
Леонид Ламби- Admin
- Брой мнения : 36
Местожителство : България
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|