Разкази от Красивата полянка
Страница 1 от 1
Разкази от Красивата полянка
Разказите ви от Красивата полянка
Урания- Admin
- Брой мнения : 31
Местожителство : България
Отдъхване след дългата подготовка
Директор Ламбид и професор Урания се разхождаха из полянката. Разговаряха си колко много са свършили за подготовката на новопостроеното училище, и колко малко им остава до начлото на новата учебна година.
- Един въпрос имам към вас директоре. - каза професор Урания.
- Споделете с какво е свързано. - отвърна директор Ламбид.
- По какъв начин сте решили да изпратите поканите за учениците?
- Това все още го обмислям! Много се колебая дали чрез магия. Единственото ми съображение е към бъдещите магьосници, които все още не знаят за своите способности. Според вас, професоре, какъв ще е по-приемливия начин за това? - отговори директор Ламбид.
- Лично според мен по-добрия вариант е чрез така наречения нов начин на общуване между младежите - ,,Skype''. Там те са най-активни, затова моето предложение е поканите да бъдат пратени по компютърни комоникации, ако не възразявате г-н Ламбид. Мисля, че така най-добре ще се възприемат от днешните деца на Магията. - сподели професор Урания.
- И аз обмислях този начин. Радвам се, че и вие сте на това мнение г-це Урания.
Магьосниците видяха, че наближават Гората на смъртта и решиха да се върнат обратно в училището.
- Един въпрос имам към вас директоре. - каза професор Урания.
- Споделете с какво е свързано. - отвърна директор Ламбид.
- По какъв начин сте решили да изпратите поканите за учениците?
- Това все още го обмислям! Много се колебая дали чрез магия. Единственото ми съображение е към бъдещите магьосници, които все още не знаят за своите способности. Според вас, професоре, какъв ще е по-приемливия начин за това? - отговори директор Ламбид.
- Лично според мен по-добрия вариант е чрез така наречения нов начин на общуване между младежите - ,,Skype''. Там те са най-активни, затова моето предложение е поканите да бъдат пратени по компютърни комоникации, ако не възразявате г-н Ламбид. Мисля, че така най-добре ще се възприемат от днешните деца на Магията. - сподели професор Урания.
- И аз обмислях този начин. Радвам се, че и вие сте на това мнение г-це Урания.
Магьосниците видяха, че наближават Гората на смъртта и решиха да се върнат обратно в училището.
Урания- Admin
- Брой мнения : 31
Местожителство : България
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|